Ready2improve is ontstaan uit een persoonlijke passie van de oprichter Wouter Goris.  Mensen willen helpen om gezonder te leven en beter te presteren.  Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezondere levensstijl, meer motivatie en betere prestaties.  Maak hier kennis met de oprichter.

 

 Ready2improve.jpg

 

1. Naam van de start-up

Ready2improve

www.ready2improve.be

www.fitstebedrijf.be

 

2. Namen van de oprichters & contactgegevens

Wouter Goris 

3. Sinds wanneer bent u gestart?

Januari 2007


4. Wat heeft u gedreven om zelf te gaan ondernemen?

Een passie om mensen te willen helpen om gezonder te leven en beter te presteren. Gecombineerd met een passie om menselijke motivatie te willen doorgronden en te kunnen meten.

 

5. De “elevator pitch” van uw start-up:

Ready2improve begeleidt individuen, groepen en bedrijven naar een gezondere levensstijl, meer motivatie en betere prestaties.

 

6. Hoe is het idee ontstaan voor uw oplossing/applicatie?

Via de ondernemerswedstrijd Bizidee waarbij je in 3 stappen van een idee naar een ondernemingsplan gaat.

 

7. Wat zijn de grootste uitdagingen die u als ondernemer heeft ervaren bij het opstarten van uw onderneming?

De onzekerheid van de mensen rondom je. Mensen zien 1000 reden waarom iets niet te doen maar het is belangrijk om vast te houden aan je visie en missie en die ene hoofdreden waarom je doet wat je doet. (Wel belangrijk om je lessen te leren uit waar mensen je voor waarschuwen maar je daar niet door laten afschrikken).

8. In welk stadium staat uw start-up nu en wat staat er in de nabije toekomst op het programma

Wij zijn ondertussen eerder een scale up en het is tijd om meer te standaardiseren en verder onze processen te automatiseren.

9. Wat zijn uw ambities op lange termijn en de belangrijkste uitdagingen om deze ambities te realiseren.

In 2018 wil ik in heel Vlaanderen actief zijn en al een paar keer over de landsgrenzen zijn gaan piepen. 2019 en 2020 zou ik willen bouwen aan een verder internationale uitrol.

10. Welk advies/adviezen wil u graag meegeven aan ondernemers-in-spe?

Blijf geloven in je visie en missie. Luister naar de adviezen om je heen maar niet door angst en onzekerheid. Durf fouten te maken.

11. Op welke manier levert MIC Vlaanderen voor u concrete toegevoegde waarde bij het realiseren van uw start-up ambities?

MIC Vlaanderen heeft een ongelooflijk netwerk en de juiste ingesteldheid om dit netwerk open te stellen om je als jonge ondernemer vooruit te helpen.

 12. Heeft u nog specifieke noden waar het MIC Vlaanderen community u mee kan helpen om uw start-up te ondersteunen

Wij gaan in een volgende fase op zoek naar Funding en zijn momenteel vooral bezig om ons project het www.Fitstebedrijf.be kenbaar te maken dus iedereen die hier meer over wil weten of geïnteresseerd is om deel te nemen geef gerust een seintje.