Op 19 juni 2017 vindt City Deal Eurolab plaats, een conferentie over de grensoverschrijdende arbeidsmarkt in de euregio met als thema verpleegzorg.

De steden in de grensregio investeren stuk voor stuk in kennisopbouw om de economie en de arbeidsmarkt te versterken. De uitwisseling van kennis over en weer kan tot versnelling leiden van economische kansen. Om deze kansen te verzilveren zijn directe contacten aan weerszijden van de grens in de Euregio belangrijk. Hierbij is het relevant om elkaars aanpak, gewoonten en cultuur te kennen en herkennen.

Programma maandag 19 juni:
08u30-13u30: "Inspire and be inspired". Grensoverschrijdende arbeidsmarkt in de Euregio met als thema verpleegzorg.
13u30-17u00: Conferentie City Deal Eurolab met focus op grensoverschrijdend werken, leren en ondernemen.

Locatie: Brightlands Smart Services Campus (Smedestraat 2) in Heerlen.

Voor het volledige programma op 19 juni klik hier

Om aan te melden (Eventbrite) klik hier

Mocht u zelf niet aanwezig kunnen zijn dan is het wellicht relevant een andere vertegenwoordiger van uw organisatie te laten deelnemen om de mogelijkheden tot samenwerking in de Euregio verder te verkennen.

Heeft u nog vragen, neem dan contact op met:

Rob Bimmel
Senior Consultant

Tel.: 00 31 6 53267345
E-mail: robbimmel@msn.com

Projectteam City Deal - Eurolab

 

City Deal Eurolab wordt georganiseerd in combinatie met de 3 Digitale Dagen 2017. De Digitale Dagen vinden achtereenvolgens plaats in Heerlen, Hasselt en Aken en worden georganiseerd door de Gemeente Heerlen en de Brightlands Smart Services Campus, in samenwerking met de Corda Campus in Hasselt, Thor Park in Genk en de Melaten Campus in Aken.