Wil je graag een diepgaand gesprek met een specialist ter zake? Dat kan bij Microsoft Innovation Center! Onze deelnemers van de Health Ideator en Health Accelerator kunnen putten uit de inspiratie van ons expertennetwerk.

Onze experten

Kris Vander Velpen

Kris Vander Velpen

Professor, Flanders Business School

Kris Vander Velpen is professor "Innovatie en ondernemerschap" en auteur van het boek "How to Breed Gazelles". Als zelfstandig adviseur implementeert hij innovatietrajecten in Fortune 500 en Euronext ondernemingen.

Alexandra Nagels

Alexandra Nagels

Perspective Management Services

Alexandra Nagels helpt startups in Europa en in nieuwe markten doorbreken. Zij slaat daarbij de brug tussen de academische en de bedrijfswereld. Ze kan bogen op 25 jaar ervaring als business developer en HR consultant.

Tijs Vrolix

Tijs Vrolix

Founder, Play

Tijs Vrolix combineert een achtergrond als strategisch planner in verschillende reclamebureaus met een fascinatie voor digitaal en design. Als oprichter van Play helpt hij bedrijven en organisaties bij de ontwikkeling van digitale producten en diensten.

Werner Vanstipelen

Werner Vanstipelen

Owner, A&B Partners

Werner is zaakvoerder van A&B partners, de financiële specialist voor starters: Wat is financieel haalbaar? Welke financieringsmogelijkheden - en ondernemingsvorm kiezen? En hoe zit dat boekhoudkundig?

Bart Van Looy

Bart Van Looy

Professor Economie, KULeuven

Bart is professor Economie, Strategie en Innovatie aan de KULeuven. Hij kan bogen op een academische carrière in economie en psychologie. Innovatie en Human Resources zijn de specialiteiten.

Francoise Amez

Francoise Amez

Accountant, A&B Partners

Francoise is accountant en belastingexperte bij A&B partners, de financiële specialist voor starters: Wat is financieel haalbaar? Welke financieringsmogelijkheden - en ondernemingsvorm kiezen? En hoe zit dat boekhoudkundig?

Bram Dejan

Bram Dejan

Trademark and Design Attorney, Gevers

Bram is gespecialiseerd in Intellectuele Eigendom (merken, modellen, octrooien, auteursrechten, databanken). Hij adviseert o.a. startups hoe hun innovaties op vlak van intellectuele eigendom te beschermen.