Idee

Je hebt een idee voor de gezondheidszorg? In een zesdaags begeleidingstraject, de Ideator, helpen we je idee meer vorm te geven én kijken we samen met jou naar de slaagkans op de markt. Kortom, na de Ideator kan je meteen aan de slag met een business plan.

meer info

 
Versnellen

In de Health Accelerator gaan we nog een stapje verder met het aanscherpen van jouw zorgconcept. Een team van experten neemt samen met jou het businessplan en model onder de loep. Hoe je dienst of concept vermarkten? Wat communiceer je tegen wie, wanneer en hoe? Ook de financiële aspecten komen er uitgebreid aan bod.

meer info

 
Expertbegeleiding

Onze experten in technologie, business en healthcare brengen je startup naar een hoger niveau. Leer van hun ervaringen, graaf mee in hun industriekennis en haak in op hun uitgebreid netwerk. Put inspiratie uit hun bewogen tocht – met vallen en opstaan – naar de top. Ontdek hun know-how en hun drijfveer om te ondernemen.

meer info

 


Activiteiten

mrt
21
MIC Genk
14:00

Start-up Essential: Zit Product Management in je DNA?

Een product manager heeft een ontzettend gevarieerde en uitdagende rol die een brede waaier aan vaardigheden vereist.  Tijdens deze start-up essential geeft Kurt Biesemans een overzicht van een aantal kerntaken van de product manager en krijg je tips & tricks die je helpen bij de uitvoering.

meer info
apr
26
15:00
Studio Pieter Stockmans, Genk