Idee

Je hebt een idee voor de gezondheidszorg? In een zesdaags begeleidingstraject, de Ideator, helpen we je idee meer vorm te geven én kijken we samen met jou naar de slaagkans op de markt. Kortom, na de Ideator kan je meteen aan de slag met een business plan.

meer info

 
Versnellen

In de Health Accelerator gaan we nog een stapje verder met het aanscherpen van jouw zorgconcept. Een team van experten neemt samen met jou het businessplan en model onder de loep. Hoe je dienst of concept vermarkten? Wat communiceer je tegen wie, wanneer en hoe? Ook de financiële aspecten komen er uitgebreid aan bod.

meer info

 
Expertbegeleiding

Onze experten in technologie, business en healthcare brengen je startup naar een hoger niveau. Leer van hun ervaringen, graaf mee in hun industriekennis en haak in op hun uitgebreid netwerk. Put inspiratie uit hun bewogen tocht – met vallen en opstaan – naar de top. Ontdek hun know-how en hun drijfveer om te ondernemen.

meer info

 


Activiteiten

mei
12
Brightlands Smart Services Campus
18:30

Hack4SmartServices

Digitalisering is de kern van onze nieuwe en bestaande businesses aan het vormen. Het zit immers stilaan in de kern van ons menselijk bestaan. Deze digitalisering daagt de huidige businessmodellen uit en werpt daarbij enkele belangrijke vraagstukken op: Hoe worden communicatie en adviesverlening geautomatiseerd? Hoe gaan we om met privacy? Hoe controleren we of onze zakenpartners ethisch handelen?

Durf jij mee te denken over deze vraagstukken?

meer info