Wat?

In 2017 bestaan het Microsoft Innovation Center en de Mobile Health Unit 5 jaar.  Reden genoeg om de handen in elkaar te slaan en u van harte uit te nodigen op ons verjaardagsevent dat zal doorgaan op woensdag 26 april 2017 bij Studio Pieter Stockmans in Genk.

MIC Vlaanderen & MHU zetten reeds vijf jaar in op digitale innovatie binnen de gezondheidszorg.  Tijdens deze vijf jaar werd er heel wat expertise opgebouwd waardoor MHU en MIC Vlaanderen toonaangevende partners zijn in België.  Twee complementaire organisaties, elk met hun eigen focus, gaande van idee creatie tot implementatie en toepassing van nieuwe digitale services binnen de zorgsector.

Dit verjaardagsevent is de uitgelezen kans om samen met alle stakeholders kritisch terug te blikken op de afgelopen 5 jaar en vooruit te kijken naar toekomstige uitdagingen.  Verschillende sprekers - vanuit het beleid, de industrie en de zorg - zullen u inspireren tot een nog meer doorgedreven digitalisering van onze gezondheidszorg.  Daarnaast zullen een aantal start-ups hun technologie demonstreren op een innovatiemarkt.

Schrijf u in voor deze inspirerende namiddag.  Kies ook mee de winnaar van het Innovation Station, georganiseerd in samenwerking met Happy Aging.

Uiteraard sluiten we feestelijk af met een receptie en buffet.  Meer informatie over het volledig programma volgt later.

We hopen om dit samen met u te vieren.

Programma

 • 15:00

  Welkom & koffie

 • 15:30

  Inspirerend programma met sprekers vanuit het beleid, de zorg en de industrie.  Meer info volgt.

 • 18:30

  Receptie & walking dinner

 • 21:00

  Einde

Locatie

Studio Pieter Stockmans, Genk

C-Mine 100
3600 Genk

26 april, 15:00

Vergeet niet te delen met anderen:

Registreer je