Wat?

Steeds vaker zien we zorgwekkende cijfers verschijnen over de gevolgen van stress, soms vertaald in burn-outcijfers, depressiecijfers, en helaas ook zelfmoordcijfers. Wat heeft er toch voor gezorgd dat dit van nature ooit positieve systeem, dat ons geholpen heeft om als soort te overleven, nu plots voor zulke nefaste gevolgen kan zorgen? Is iedereen even kwetsbaar? Wat kunnen we ertegen doen? Wat betekent stress nu werkelijk voor ons lichaam en geest?

Michael Portzky is klinisch psycholoog en auteur van het boek "Veerkracht". Wat er ook gebeurt in ons leven, steeds weer wordt de manier waarop we ons een weg erdoor banen bepaald door onze veerkracht. Wetenschappelijk onderzoek leert er ons steeds meer over. Is veerkracht een persoonlijkheidskenmerk of iets wat door onze omgeving wordt beïnvloed? Is veerkracht iets wat aangeboren is of kan je het aankweken?

Op 18 mei biedt Michael een antwoord op al deze vragen. Een voordracht waardoor we hopelijk niet gestresseerd worden, en door de vele mediabomen het bos weer beginnen te zien.

Sprekers

Michael Portzky

Drs. Michael Portzky

Neuropsycholoog

Michael Portzky is klinisch psycholoog, neuropsycholoog, gezondheidszorgpsycholoog, docent diagnostiek en op de rol erkend gerechtsexpert psychodiagnostiek.

Programma

 • 17:30

  Verwelkoming met hapje en drankje

 • 18:00

  Start voordracht Michael Portzky

 • 19:30

  Napraten met pasta-buffet

 • 21:00

  Einde

Locatie

MIC Genk

C-Mine 12
3600 Genk

18 mei, 17:30

Vergeet niet te delen met anderen:

Registreer je