Wat?

De bescherming van intellectuele eigendom is van kapitaal belang voor bedrijven en zeker voor start-ups.  Investeerders wensen immers een garantie te krijgen dat alle Intellectuele Eigendomsrechten in de start-up zitten en dat – zoals men dat noemt de IP-chain of title verzekerd is.

In een praktijkgerichte workshop zal Magali Feys de uitdagingen voor start-ups en jonge bedrijven rond de bescherming van intellectuele eigendomsrechten toelichten. Daarbij zal ze ingaan op de mogelijkheden tot het valoriseren van Intellectuele Eigendom. Verder zal ze ook het belang van het ontwikkelen en uittekenen van IP - en innovatiestrategieën voor technologiebedrijven doorheen hun volledige levenscyclus - toelichten.

Magali legt de basisbegrippen uit maar waarschuwt je ook voor pitfalls bij commerciële relaties en bespreekt do's & don'ts bij distributieovereenkomsten, licentieovereenkomsten en partnershipovereenkomsten.

Deze start-up essential is een must voor elk startend bedrijf. 

Sprekers

Magali Feys

Magali Feys

Advocate gespecialiseerd in IP/IT & Data Protection

Magali legt zich toe op alle aspecten van het intellectueel eigendomsrecht en het IT-recht. Ze is lid van de juridische werkgroep e-gezondheid van het kabinet van minister De Block en voorzitter van de subwerkgroep mhealth.

Programma

 • 13u30

  Verwelkoming

 • 14u

  Start workshop
  Tijdens een interactieve sessie geeft Magali een overzicht van de basisbegrippen en bespreekt do's and don'ts rond intellectuele eigendom

 • 16:00

  Einde workshop

Locatie

MIC Genk

C-Mine 12
3600 Genk

24 april, 14:00

Vergeet niet te delen met anderen:

Registreer je