Wat?

Een product manager heeft een ontzettend gevarieerde en uitdagende rol die een brede waaier aan vaardigheden vereist. 

Hij/ zij bepaalt een productvisie op basis van marktonderzoek, feedback van klanten, trends in de markt, kwantitatieve data en onderzoeksrapporten.  De product manager assimileert een grote hoeveelheid informatie.   Na het bepalen van je visie en je product is het cruciaal om een actieplan uit te werken om je doel te bereiken.  Een roadmap opstellen die je steeds korter bij je finale visie brengt.  Het evenwicht bewaren tussen ‘must have’ and ‘nice to have’ functionaliteiten.  Maar niet alleen je product is belangrijk, ook de beleving rond je product stroomlijnen: de juiste prijs, support, imago, etc…

Kortom, een enorme verscheidenheid aan taken en vaardigheden die een Product Manager onder de knie moet hebben. 

Moet je dan een superman of supervrouw zijn om deze rol te vervullen?

Met de juiste kennis kom je al heel ver.  Tijdens deze interactieve sessie geeft Kurt Biesemans een overzicht van een aantal kerntaken en krijg je tips & tricks die je helpen bij de uitvoering.

Kurt is co-founder en product manager van atendi.care, een online zorgportaal dat zorgvragen tussen zorgbieders en zorgvragers centraliseert. 

 

 

 

 

 

Sprekers

Kurt Biesemans

Kurt Biesemans

Co-Founder Atendi.Care, Product Manager Corilus

Kurt is co-founder van atendi.care. Naast ondernemen, focust Kurt zich vooral op product management. Vanuit zijn ervaringen help hij software bedrijven om product management mee in hun DNA op te nemen.

Programma

 • 13u30

  Verwelkoming

 • 14u

  Start workshop
  Tijdens een interactieve sessie geeft Kurt een overzicht van de kerntaken van een Product Manager en deelt hij tips en tricks vanuit zijn ervaringen.

 • 16:00

  Einde workshop

Locatie

MIC Genk

C-Mine 12
3600 Genk

21 maart, 14:00

Vergeet niet te delen met anderen:

Registreer je