Wat?

Youtube, netflix, weather.com, freelancer.com zijn maar enkele voorbeelden van web applicaties die gebruik maken van het angular framework.  AngularJS is een framework dat je toelaat om het MVC patroon aan de cliënt kant te implementeren.  Terwijl de statistieken tonen dat jQuery minder gebruikt wordt zien we dat AngularJS de omgekeerde trend volgt.

In deze 2-daagse cursus zal je je eerste stappen zetten met dit framework. Je zal leren hoe je JavaScript Models maakt om die dan via een client controller op je pagina weer te geven. Databinding zal er voor zorgen dat er een synchronisatie is tussen je html pagina en je model.

Voor wie
Deze cursus is voor mensen die al JavaScript, HTML en CSS kennis hebben en die hun web applicatie gebruiksvriendelijker willen maken door meer logica op de client uit te voeren. Kennis van AngularJS is niet nodig, we starten van 0.

Topics

- Introductie
- JavaScript
- Controllers
- Views, Directives
- Routing
- Testing

Deze workshop gaat door op maandag 12 en dinsdag 13 december.

 

Sprekers

Kevin DeRudder

Kevin DeRudder

Lector at Hogeschool West-Vlaanderen

Kevin DeRudder is docent aan de Technische Universiteit van West Vlaanderen. Hij geeft opleidingen .NET, Windows 8 en front-end web development voor het departement New Media en Communications Technology.

Programma

 • 9:00

  Introductie

 • 12:00

  Gratis broodjeslunch

 • 13:00

  Vervolg

 • 17:00

  Einde

Locatie

MIC Genk

C-Mine 12
3600 Genk

12 december, 09:00

Vergeet niet te delen met anderen:

Registreer je