Wat?

Data Protection en privacy zijn misschien onderwerpen waar een start-up niet meteen bij stilstaat.  Maar nu de nieuwe Europese regelgeving er aankomt, zijn deze topics very hot.  Zeker wanneer men weet dat lokale privacy-autoriteiten immense boetes kunnen opleggen aan bedrijven die niet in overeenstemming handelen met de nieuwe regels.  Er zal hard opgetreden worden tegen organisaties die medische gegevens verwerken maar niet compliant zijn met de nieuwe regels.

25 mei 2018 - dat lijkt ver weg maar op die datum moet elke organisatie een volledig uitgewerkte Privacy-strategie in voege hebben.

 

In een praktijkgerichte workshop zal Magali Feys  de uitdagingen rond privacy en data protection in de medische wereld en in het bijzonder voor mobile health applicaties toelichten. 

Aan de hand van real-life voorbeelden zal ze de basisbegrippen rond de bescherming van medische gegevens behandelen, maar ook de grote veranderingen die op til staan met de nieuwe Europese wetgeving.

Deze start-up essential is een must voor elke healthcare organisatie.

 

 

 

Sprekers

Magali Feys

Magali Feys

Advocate gespecialiseerd in IP/IT & Data Protection

Magali legt zich toe op alle aspecten van het intellectueel eigendomsrecht en het IT-recht. Ze is lid van de juridische werkgroep e-gezondheid van het kabinet van minister De Block en voorzitter van de subwerkgroep mhealth.

Programma

 • 13u30

  Verwelkoming

 • 14u

  Start wokshop
  Tijdens een praktijkgerichte sessie praat Magali over de uitdagingen rond privacy en data protection in de medische wereld

 • 16:00

  Einde workshop

Locatie

MIC Genk

C-Mine 12
3600 Genk

25 oktober, 14:00

Vergeet niet te delen met anderen:

Registreer je