Wat?

Welke subsidie is geschikt voor mijn idee en wie kan mij daarin begeleiden?  Is mijn project matuur genoeg voor deze subsidie?  Welke ondersteuning kan de overheid bieden?  Waar moet ik zijn?  Concrete antwoorden op al je vragen.  Tijdens deze middagsessie brengen Lieve Apers van Agentschap Ondernemen en Alain Thielemans van IWT het subsidielandschap in kaart.  Je krijgt een duidelijke uitleg over de steun en instrumenten van de Vlaamse Overheid en een overzicht van de juiste instanties en contactpersonen.  Specifiek voor startende ondernemers.

Je mag vragen op voorhand doorsturen naar ilse.robberechts@micvlaanderen.be.  Deze worden zeker beantwoord tijdens de workshop.

Sprekers

Lieve Apers

Lieve Apers

Coördinator Contactpoint Care Economics

Lieve werkt al sinds 2006 bij Agentschap Ondernemen. Eerst 9 jaar als Manager International Trade & Investment en daarna als coördinator contactpunt Care Economics. Lieve kent de instrumenten van de Vlaamse Overheid van binnen en van buiten. Een andere passie is fotografie.

Alain Thielemans

Alain Thielemans

Advisor at IWT

Alain werkt sinds 2008 als adviseur voor het IWT. Hij coördineert de Proeftuinen Zorginnovatieruimte in Vlaanderen en hij is accountmanager voor AAL (Ambient/ Actieve Assisted Living).

Programma

 • 12:00

  Verwelkoming en lunch

 • 12:30

  Co-presentatie van Lieve Apers, Agentschap Ondernemen en Alain Thielemans, IWT

 • 14:00

  Netwerking, meet & greet met Lieve en Alain

 • 14:30

  Einde

   

Locatie

MIC Genk

C-Mine 12
3600 Genk

15 oktober, 12:00

Vergeet niet te delen met anderen:

Registreer je