Wat?

U bent een jong bedrijf met een innovatief product of dienst dat de gezondheidszorg in Vlaanderen optimaliseert. Mooi!  Uw businessplan is klaar, doelgroep gedefinieerd.  Maar hoe zit het met de terugbetaling van uw product of dienst? Komt dit hiervoor in aanmerking? – of moet de patiënt volledig alleen opdraaien voor de kosten van de oplossing? Dit is een heel belangrijke en prangende vraag binnen uw business model waarop het antwoord niet mag ontbreken.

 

MIC Vlaanderen geeft u dit antwoord.  Op 28 april laat Pieter Van Herck u kennis maken met zowel publieke als private terugverdienmodellen in de zorg alsook de evolutie in beleidsmaatregelen die van toepassing zijn binnen deze materie.
Deze Lunch & Learn richt zich specifiek op alle start-ups in de zorg, ongeacht het product of dienst! Na de Lunch & Learn kunnen geïnteresseerden steeds een persoonlijk onderhoud hebben met Pieter Van Herck en de MIC business coach, zodat de vragen over leemtes in hun businessmodel kunnen worden beantwoord.

Sprekers

Pieter Van Herck

Pieter Van Herck

senior adviseur welzijn- en gezondheidsbeleid bij Voka

Pieter Van Herck is senior adviseur welzijn- en gezondheidsbeleid bij Voka. Daarnaast is hij als doctor in public health ook actief bij het Centrum voor Ziekenhuis- en Verplegingswetenschap, KU Leuven.

Programma

 • 12:00

  Verwelkoming en lunch

 • 12:30

  Uiteenzetting van Pieter Van Herck

 • 13:30

  Meet & Greet met Pieter Van Herck en Geert Alders, MIC Business Coach

 • 14:30

  Einde

Locatie

MIC Genk

C-Mine 12
3600 Genk

28 april, 12:00

Vergeet niet te delen met anderen:

Registreer je