Wat?

Jouw innovatief idee voor de zorg wordt ondersteund!

Heb jij een innovatief idee voor de zorg? Een baanbrekende app voor ziekenhuizen? Of bedenk je een project dat de thuiszorg en woonzorgcentra op een innovatieve wijze zal vooruit helpen?

Grijp op 25 november je kans en overleg je idee met de adviseurs van het Innovatiecentrum en CareVille alsook de professionals uit de zorg (Ziekenhuizen, IT, thuiszorg, etc…) die bij MIC Vlaanderen in Genk als sparringpartner voor je klaar zitten.

Tijdens deze dag helpen we je innovatietraject vorm geven. Onze experts geven niet enkel inhoudelijke feedback, ze kijken ook samen met jou of je project in aanmerking komt voor subsidies. Zo kan je met deskundige feedback je idee verder ontwikkelen tot een onderbouwd project.

 

Deelnemen is gratis en vertrouwelijkheid van jouw idee is absoluut gegarandeerd. Schrijf je snel in voor deze sessie en motiveer je deelname, wij matchen onze experts inhoudelijk aan jouw project! 

 

Heb je een idee voor innovaties in het ziekenhuis?

Praat er over met de directie van de IT-afdelingen van vooraanstaande ziekenhuizen, de verpleegkundigen, de aankoop- en financiële afdeling of zet je aan tafel met de dienst patiëntveiligheid.

Richt jouw idee zich op thuiszorg en woonzorgcentra?

Overleg met deskundigen rond medicatie of apotheek, patiëntenplatform of met de zorgverzekeringen en thuisverpleegkundigen.

 

Dit is een initiatief van het Innovatiecentrum en Careville, in samenwerking met MIC Vlaanderen.

Programma

  • 17:00

    Zitdag Zorg Ziekenhuis Van 17u tot 19u

    Zitdag Zorg Thuiszorg of WZC Van 17u tot 19u

Locatie

MIC Genk

C-Mine 12
3600 Genk

25 november, 17:00

Vergeet niet te delen met anderen:

Registreer je